Načini plaćanja

PLAĆANJE:

Uslovi plaćanja :

1.Gotovinsko i plaćanje platnim karticama

2.Virmansko plaćanje

3.Plaćanje kreditnim karticama

4.Plaćanje putem kreditne linije HALKBANK

____________________________________________________________________________

1. Gotovinsko ili plaćanje platnim karticama VISA, Maestro, MasterCard, Dina, American .

2. Plaćanje se vrši preko poslovnog ili tekućeg računa. Željeni proizvod koji poručujete možete platiti direktnom uplatom na naš račun, uz obavezno navođenje broja predračuna. Predračun izdaje naša služba komercijale na zahtev, putem email-a.

3. Novina je plaćanje kreditnim karticama Banke INTESA i Banke Poštanska Štedionica na 6 rata BEZ KAMATE!

Dina na rate

____________________________________________________________________________

4. Panasonic opremu  vrednosti preko 4000 eur  možete kupiti putem kreditne linije HALKBANK. Reprezentativni primer kao i kalkulator otplate možete pogledati ovde

NARUČIVANJE:

Proizvodi prikazani na ovom sajtu su deo dijapazona ponude INTERFRIGO d.o.o.. Pre kupovine željenog proizvoda obavezno se informišite o trenutnoj raspoloživosti, jel na našem lageru nisu svi proizvodi raspoloživi u svakom trenutku.
Postoji mogućnost da uređaje poručite telefonskim putem ili dolaskom u naš prodajni objekat. Preko telefona i email-a možete zakazati montažu Vašeg željenog uređaja na teritoriji Beograda.Naša preporuka je da montažu i puštanje u rad vrše serviseri – članovi UNIJE SERVISERA KLIMATIZACIJE. Njihove podatke možete pronaći na sajtu : https://unijaserviseraklima.rs/
Serviseri će izvršiti ispruku, montažu i puštanje u rad na objektu.
U slučaju da Vaš željeni proizvod nije trenutno na lageru, a pri tome mora da se uveze, potrebno je da se uplati avans u iznosu od 30% od cene uredjaja. Od dana uplate avansa roba se poručuje i postoji mogućnost da se definiše približan rok isporuke uređaja(u zavisnosti od Zemlje uvoza).

POŠTARINA I SLANjE ROBE:
Robu koju želite da kupite šaljemo na Vašu adresu širom Srbije u saradnji sa kurirskim službama. Isporuka proizvoda se naplaćuje po važećim cenovnicima kurirskih službi.
Ostvarujemo saradnju sa većim brojem kurirskih službi: