DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

PANASONIC HEATING AND COOLING

PANASONIC HEATING AND COOLING

RASHLADNI SISTEMI

RASHLADNI SISTEMI
KLIMATIZACIJA

KLIMATIZACIJA

KLIMATIZACIJA

KLIMATIZACIJA

Sobni klima uredjaj za najefikasnije hlađenje i grejanje i multi sistemi

 

 

PANASONIC - JAPAN vodeći u grejanju i klimatizaciji PANASONIC je sa više od 30 godina iskustva i prodajom u više od 120 zemalja širom sveta jedan od vodećih proizvođača toplotnih pumpi i sistema za klimatizaciju. Panasonic je takođe vodeći u inovacijama sa više od 91.539 uloženih patenata za poboljšanje kvaliteta života svojih kupaca i odlučan je da održi svoje vodeće mesto na tržištu. Panasonic ima više od 500 istraživača koji rade u Evropskim laboratorijama kako bi dizajnirali sve inovativnije proizvode, koji sadrže najnovije vrhunske tehnologije, i na taj način postavljaju nove standarde za klima uređaje širom sveta.

Kompanija svoje proizvode proizvodi u 294 fabrika širom sveta i proizvela je preko 200 miliona kompresora. Ova težnja da usavršava svoje proizvode, učinila je Panasonic jednim od vodećih kompanija u proizvodnji uređaja za grejanje i klimatizaciju. Možete biti sigurni u veoma visok kvaliteta Panasonic toplotnih pumpi. Panasonic nudi seriju gotovih rešenja za grejanje i klimatizaciju za sve tipove objekata: od manjih kuća i stanova, kancelarijskih prostorija, supermarketa, restorana, butika, hotela do višespratnih zgrada.

Ovi proizvodi osiguravaju maksimalnu efikasnost i prilagođeni su najstrožim standardima za očuvanje životne sredine. Panasonic je svestan velike odgovornosti koju donosi postavljanje sistema za grejanje i hlađenje, jer je veoma bitno da Vam se ponudi najbolje rešenje.

 

PACi - linija komercijalnih klima uredjajaza poslovne namene

Aquarea - toplotne pumpe za grejanje i hlađenje

ECOi VRF sistem nove generacije

ECOg VRF sistem (sa pogonom na gas)

Tehnička dokumentacija i selekcioni software

 

 

 

 

 

TOP